Google TranslateUnfortunately, this page is not available in your language. However, you can translate the page with Google Translate. This will likely cause translation errors.

Kalenders delen

Met Symcalia kunt u kalenders delen met vrienden, collega's en kennissen. Zij zien dan dezelfde afspraken in hun Symcalia account.

Contacts

Een contactpersoon toevoegen

U krijgt een overzicht van uw gedeelde kalenders. De eerste keer zal deze lijst leeg zijn.

Er wordt een e-mail verstuurd naar uw contactpersoon met de vraag om het contact te confirmeren. Als uw contactpersoon geen Symcalia account heeft wordt er automatisch een nieuw aangemaakt wanneer hij of zij uw verzoek accepteert.

Toegangsrechten instellen

In het overzicht kunt u de contactpersoon selecteren waarvan u de gedeelde kalender wil wijzigen. Hier kunt u de Toegangsrechten aanpassen.

Klik op Opslaan om te bevestigen.

Een contactpersoon verwijderen

Een contact verzoek bevestigen

U ontvangt een e-mail wanneer een vriend, collega of kennis u heeft uitgenodigd om een kalender te delen. Om te voorkomen dat kwaadwillige personen gebeurtenissen in uw kalender kunnen plaatsen moet u dit verzoek confirmeren.

Symcalia Documentation

Next page: Import and export calendars >>>


Documentation: Overview